Monday, June 24, 2002

Firstly....aku baru je try sign in kat blogger nie... okey gak...tajuk aku bagi kat aku punye laman nie...harian dalam hidup....okeylah aku rasa tajuk nie...
So, first sekali aku nak ayatkan satu cerita.....kebetulan hari nie kaki aku sakit......nak berjalan tak delah susah....tapi sakit dia bila dah duduk dan nak bangun semula tangtu yang sakit tuuuu.....nak dipendekkan cerita pagi tu aku ngan kawan aku nak ke satu tempat....alhamdulillah sampai juga akhirnye kat tempat tu....nama tempat tu....ialah.....office/pejabat...hehe hee....sampai je kat sana aku teruslah lakukan kerja2 yang sepatutnye....maklumlah nak jadi pekerja contoh....
Okeylah...sampailah bab nak lunch ourrrr......bercinta rasanye nak turun tangga....nak tak nak turun jugak....dah lapar punye pasal.....Hari tu juga entah kenape aku beli nasi campur...mahalnye harga aku kena bayar.....sebanyak RM4.00....selalu kalau aku beli nasi campur kat mak cik tu paling cikai RM2-3.00 je....tapi hari tu aku kena harga yang sedia maklum...kawan aku pun kena sekali....tapi, dalam firasat aku mak cik tu kenakan harga mahal sebab hari tu tak ramai student beli kat dia....pasal tu agaknye dia letak harga mahal....tapi tak pelah kira aku buat amal jariah sikit.....bila difikirkan balik orang islam nie kena banyak buat amal jariahkan?